Ошо Ребалансинг терапия

Ошо Ребалансинг терапия - Осъзнаване чрез допир

Ошо Ребалансинг е терапия, разработена от индийския мистик Ошо, върху техника на Вилхелм Райх, която е известна, като “Рефлекс на оргазма”. Това е съвкупност от дълбоко тъканен масаж, съчетан с дълбоко дишане, чрез който се работи със задържани емоции и натрупано психосоматично напрежение. При тази терапия се обработват в дълбочина фасцийте и мускулатурата, което довежда до релаксация и балансиране на тялото и психиката. По време на Ошо Ребалансинг терапията е възможно да се преживеят силни емоции и лични прозрения за живота, което води до освобождаване от ограничаващи вярвания. Терапията представлява съвкупност от 10 сесии, при всяка от които се работи с различна зона от тялото. 

Целта на тези терапевтични сесии е клиента да отключи вътрешните блокажи в психиката си, да се освободи от старите програми и модели на поведение, които причиняват дискомфорт и пречат да живее по начина, по който иска.
В резултат на сесиите се постига дълбока физическа релаксация, успокоение на духа и премахване на психологически травми и натрупан стрес.
Ошо Ребалансинг е едно вълшебно пътуване към себе си!
Пътуването е подходящо за всеки, който има желание да промени нещо в живота си!

Comments are closed